We hebben er een nieuwe collega bij!

Wij zijn heel erg blij dat we kunnen laten weten dat we er een nieuwe collega bij hebben!
Willemijn van Hoorn Vink zal na de meivakantie starten in groep 5/6B, waar zij tot de zomervakantie naast juf Kiki voor de groep staat. Willemijn komt drie dagen per week ons team versterken. Op deze manier hebben we een goede invulling gevonden gedurende de afwezigheid van juf Elanie en kunnen we ook extra ondersteuning bieden aan kinderen die dat nodig hebben.

Hieronder stelt Willemijn zich voor:

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Per 1 mei mag ik mij toevoegen aan het leuke team van basisschool de Handreiking en zal ik komen lesgeven op maandag, dinsdag en woensdag. Graag stel ik mij kort voor aan jullie.

Mijn naam is Willemijn, ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn man Kevin en dochter Emma (2) in Eindhoven Vaartbroek. Wellicht dus geen onbekend gezicht en hebben we elkaar al een keer ergens gezien. Ik ben positief ingesteld en kijk liever naar de mogelijkheden dan naar eventuele beperkingen. Wat ik erg belangrijk vind is dat een leerling zichzelf moet kunnen zijn in mijn klas. Samen ervoor zorgen dat een leerling zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. In mijn vrije tijd dans ik graag en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met m’n dochter of als gezin op pad te gaan. Ik kijk er naar uit om dit schooljaar met jullie af te sluiten!


Wij kijken met enorm veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Willemijn en wensen haar alvast een fijne start bij ons op school!

Met vriendelijke groeten,

Mariëtte van der Steen
Directeur
Cookie instellingen