Start school

We mogen weer!!

Na zes weken vakantie hopen we alle kinderen weer te ontmoeten aanstaande maandag  6 september om 8.30 uur op school. We zijn druk met de laatste voorbereidingen, de klassen zijn op orde, de leerkrachten zijn er klaar voor, jullie ook?!

In de persoonlijke inbox en/of de mail ontvangt iedereen vandaag nog een berichtje met wat praktische informatie en belangrijke informatie over de start van het nieuwe jaar.

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in om jullie weer allemaal te zien en alle vakantie avonturen te horen.

Helaas kunnen we gezien de nog geldende maatregelen nog niet zoveel ouders tegelijk in de school laten, dus we willen vragen of de kinderen alleen naar binnen kunnen komen. De leerkrachten zullen op strategische plekken staan om de kinderen goed te ontvangen en eventueel naar de klas te begeleiden.
We zijn voor de komende periode aan het kijken hoe we activiteiten vorm kunnen geven waarbij we ouders wel op een verantwoorde manier kunnen uitnodigen in de school, hier komen we nog op terug.

Groepen 1-2 mogen via de hoofdingang naar binnen
Groepen 3-4-5-6 mogen via de ingang aan het grote plein (tussen de lokalen van de groepen 3 en 4) naar binnen
Groepen 7-8 mogen via de ingang aan het Veronapad naar binnen

In de groepen zullen de kinderen met de leerkracht het schooljaar feestelijk openen, we vragen daarom of iedereen een (feestelijke) beker mee wil nemen naar school zodat we samen kunnen proosten. De bekers gaan na school weer mee terug naar huis.

Denkt iedereen aan de foto met de gele strandbal? Ook daar gaan we in de groepen mee aan de slag.


Wij hebben er zin in! Tot maandag!!


Team De Handreiking
Cookie instellingen