Schaaktoernooi

De Eindhoven Cup is een serie jeugdtoernooien in Eindhoven en omgeving, bedoeld voor beginnende, enigszins gevorderde en gevorderde jeugdschakers van heel jong tot 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een schaakclub! Na afloop is er voor iedereen een leuk presentje!

Inschrijven voor een toernooi kan alleen door middel van onderstaand aanmeldformulier!

Uiterlijk 15 minuten voor aanvang van het toernooi moet je je melden bij de wedstrijdleiding in de speelzaal. Bij te laat melden kun je de eerste ronde niet meedoen.

Het inschrijfgeld is €2,00 per toernooi. Bij betaling in één keer voor de hele serie krijgt u €2 korting.

Vragen of opmerkingen kunnen worden gericht aan de organisatie.
Questions or remarks can be sent to the organisation.

 

Snel naar / Jump to

Aanmeldformulier / Registration Form

Om je aan te melden voor het eerstvolgende toernooi kun je hier het online formulier invullen. Vul dit formulier ook in als je al voor de hele serie hebt betaald! Let op! De deadline voor het aanmelden is 20.00 uur op de vrijdagavond vóór het eerstvolgende toernooi! Aanmeldingen ná dit tijdstip kunnen helaas niet meer worden verwerkt en betrokkenen kunnen het bewuste toernooi niet meedoen.

If you want to join the next Eindhoven Cup tournament, then please complete here the online registration formthe latest at 20.00 hours the Friday evening before the next tournament. Registration is only possible via this form!

Deelnemerslijst / List of participants

Op deze pagina kun je de deelnemers zien die zich tot dusver hebben aangemeld. Op de zaterdag vóór het eerstvolgende toernooi staat hier dus de definitieve lijst met deelnemers. Heb je je tijdig aangemeld en sta je niet in de definitieve lijst, neem dan – en alleen dan – contact op met de organisatie.

The list of participants can be found on this page. One day before the tournament this list is final.

Organisatie / Organisation

De toernooien worden onder leiding van Hub van de Laar, districtsjeugdleider van de regio Eindhoven, georganiseerd door

Privacy

Door uw kind aan een toernooi te laten deelnemen of er zelf als toeschouwer aanwezig te zijn gaat u akkoord met het feit dat u en uw kind herkenbaar kunnen voorkomen op de door de organisatie genomen foto’s. Enkele van deze foto’s worden gepubliceerd op de NBSB website. Indien u niet wilt dat u of uw kind herkenbaar op een van de gepubliceerde foto’s voorkomt, neem dan tijdens het toernooi contact op met een van de toernooileiders om uw wens vast te laten leggen.

De  organisatie verwerkt persoonsgegevens (naam, e-mailadres, foto’s, soms telefoonnummer) om het toernooi goed te kunnen laten verlopen. U heeft het recht om uw persoonsgegevens en foto’s (of die van uw kind) in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Bij vragen of gewenste aanpassingen kunt u het beste contact met ons opnemen via een van de u bekende jeugdleiders.

Cookie instellingen