Opening nieuw schoolplein voor en inwijding troostbankje

 

Schoolplein

Afgelopen schooljaar hebben we mede dankzij subsidies van de gemeente Eindhoven een flinke vergroening van onze schoolpleinen kunnen realiseren. 

 

Wij zijn super blij te kunnen melden dat we vanaf maandag ons nieuwe plein aan de voorkant ook in gebruik kunnen nemen!
De keurmeesters hebben het plein uitgebreid bekeken en hebben het goedgekeurd voor de kinderen om lekker op te spelen. De kinderen die bij de naschoolse opvang van Billies zitten hebben op vrijdag het plein al kunnen uitproberen en ook zij hebben het goed bevonden, dus:
Aanstaande maandag Zullen we met de kinderen van de groepen 1 t/m 3 en Billies het plein officieel openen!


Troostbankje

Twee leerlingen hebben een aanvraag ingediend bij Wereld met Lef. Dit is een initiatief van ons bestuur waarbij iedereen uit de schoolomgeving een financiële bijdrage kunnen vragen voor innovatieve ideeën die de leefwereld van de kinderen een stukje mooier kunnen maken. 
Cato en Jasmijn uit groep 8 hebben om een troostbankje gevraagd, een plek op het schoolplein waar kinderen kunnen zitten wanneer ze niemand hebben om mee te spelen of graag getroost willen worden. Dit bankje hebben zij zelf voorzien van een passende tekst: "We hebben het samen fijn". Vanaf maandag zal ook dit bankje in gebruik genomen gaan worden!
Cookie instellingen