Nieuwe leerlingenraad

Afgelopen week zijn er weer verkiezingen gehouden voor de leerlingenraad. Daaruit zijn voor de groepen 4 tot en met 8 nieuwe leden gekomen die de leerlingen zullen vertegenwoordigen. 

Dit jaar nemen we ook voor het eerst afscheid van een paar oud-leden. Zij zijn al raadsleden vanaf het eerste uur, door de Corona jaren mochten zij langer aanblijven. Bij ons op school wordt je gekozen voor twee jaar, waardoor er altijd een jaar overlap is zodat de ervaren leden hun kennis kunnen overdragen aan de minder ervaren leden. Omdat trajecten vaak ook langer lopen dan een schooljaar hebben de kinderen langer de kans om de voortgang van een traject te volgen. Door het splitsen van de combinatiegroepen zijn er niet uit alle groepen evenveel vertegenwoordigers, maar met de raadsleden gaan we ervoor zorgen dat de inbreng van de groepen wel gelijk zal zijn.


De aftredende leden (Cato, Milan en Evi) zullen nog wel bij de onthulling van het samenspeel/troostbankje worden gevraagd. Daarna zijn ze echt oud-leden.

De nieuwe raad bestaat uit:

Suze (4)
Felix (4)
Nikki (5)
Emily (6)
Melisa (7)
Ties (7)
Elin (7)
Jasmijn (8)
Chimizurum (8)


De kinderen zaten al boordevol met ideeën voor onderwerpen die de aandacht verdienen. Dus jullie gaan zeker nog van ze horen!
 

Cookie instellingen