Juf Gaby 25 jaar in het onderwijs!

Juf Gaby 25 jaar in dienst

Vandaag was het een beetje feest op school! Vandaag vierde juf Gaby samen met de kinderen namelijk dat zij al 25 jaar werkzaam is in het onderwijs én ook in dienst is bij de SKPO! 
Om die reden is zij vandaag door de kinderen in het zonnetje gezet. Misschien heeft u de ballonnen bij de ingang wel zien staan? Naast een versierde entree en posters door de school, werd zij ontvangen met een erehaag. De hele ochtend heeft ze met de kinderen van haar groep gezellige activiteiten gedaan. Ook hebben alle kinderen van de school een tekening gemaakt voor Gaby. Deze zijn gebundeld in boeken waarin grappige foto's uit de oude doos verstopt waren. Omdat Gaby bijna alle kinderen van school wel een keer in de groep heeft gehad, heeft zij in alle groepen een kleine traktatie uitgedeeld. Dus feest voor iedereen!
Met het team gaan we binnenkort nog een gezellig feestje bouwen, maar vandaag was Gaby een stralend middelpunt. Wat zijn we blij met zo'n trouwe, sprankelende collega! Op naar de volgende 25 jaar!

 
Cookie instellingen