12 januari gaat het PiMM!-orkest van start

Op vrijdagmiddag 12 januari gaat het PiMM!-orkest van start. Dit orkest is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar die het plezier willen ervaren van samen muziek maken, ongeacht of ze al ervaring hebben met muzieklessen. Het PiMM!-orkest biedt kinderen de mogelijkheid om een instrument naar keuze te bespelen; klarinet, trompet, alt-saxofoon, hoorn, dwarsfluit, hobo, bariton, trombone of slagwerk.
Wat maakt het PiMM!-orkest uniek? Het maakt gebruik van de PiMM!-methode, een aanpak waarmee kinderen onder deskundige begeleiding noten leren spelen en lezen, verschillende ritmes leren spelen en leren om samen muziek te maken. Bovendien is er online leermateriaal beschikbaar, waardoor kinderen op een interactieve manier kunnen leren.

Het hoogtepunt van het PiMM!-avontuur is een concert dat de kinderen in april zullen geven. Dit biedt niet alleen een geweldige kans voor persoonlijke groei, maar ook voor het ontwikkelen van teamwork en het beleven van een waardevolle muzikale ervaring.
We zijn ervan overtuigd dat het PiMM!-orkest een waardevolle aanvulling kan zijn op het culturele aanbod voor de kinderen op uw school. Het inschrijfformulier is te vinden op onze website: www.woenselsmuziekcorps.nl.

Download document

Cookie instellingen