Pleegzorg informatieavond in Eindhoven

Pleegzorginformatieavond in Eindhoven
 
Zorgen voor het kind van je broer, zus, familie of bekenden als dat nodig is; wist je dat dat ook pleegzorg is? Voor sommige kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen is opvang binnen hun netwerk niet mogelijk. Voor die kinderen zoekt Combinatie Jeugdzorg naar een (bestands)pleeggezin. En dat kan heel lastig zijn. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in Eindhoven. Heb jij weleens nagedacht of pleegzorg iets is voor jou?
 
Pleegzorginformatieavond bij Combinatie Jeugdzorg
Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, organiseert Combinatie Jeugdzorg op maandag 11 januari 2021 van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.
 
Aanmelden
Vrijblijvend aanmelden voor deze informatieavond kan via (040) 245 1945 of pleegzorg@combinatiejeugdzorg.nl. Ook kun je via dit nummer of e-mailadres een informatiepakket over pleegzorg aanvragen.
 
Meer weten over pleegzorg?
Op www.pleegzorg.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl vind je meer informatie over pleegzorg, inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders.
Cookie instellingen