Kies je sport

Kies je sport Beste ouder(s)/verzorger(s),

In de week van 29 maart ontvangt jouw kind weer een boekje van ‘Kies je Sport’. Kies je Sport is een project van Eindhoven Sport dat kinderen de mogelijkheid geeft om kennis te maken met een sport en sportaanbieder naar keuze. Zo kunnen kinderen op een laagdrempelige manier ontdekken wat het beste bij hen past en op deze manier met plezier (blijven) sporten of bewegen.

Meedoen
Van 17 april tot en met 6 juni bieden Eindhovense sportaanbieders kennismakingscursussen aan voor kinderen in het basisonderwijs. Het aanbod bestaat uit twee tot vier lessen op de locatie van de sportaanbieder. Deze editie kan er weer worden gekozen uit diverse cursussen. Deze zijn te vinden op de website eindhovensport.nl/kiesjesport.
Het programma Kies je Sport wordt elk voorjaar en najaar herhaald, steeds met een nieuw aanbod.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Inschrijven voor een cursus kan via eindhovensport.nl/kiesjesport van 31 maart tot en met 14 april 2021. Als ouder of verzorger selecteer je op de website een cursus, je vult je gegevens in en schrijft je kind(eren) zo direct in. De sportaanbieder ontvangt per e-mail een aanmelding met de door jou ingevulde gegevens en je kind kan komen meedoen. Houd er rekening mee dat, vanwege de coronabeperkingen, een binnensportactiviteit misschien een keer niet kan doorgaan of volledig geannuleerd wordt. Wil je zeker weten of een activiteit doorgaat, neem dan contact op met de sportaanbieder.

Vragen
Heb je vragen over een specifieke sport of sportaanbieder, dan kun je deze stellen bij de sportaanbieder die bij het kennismakingsaanbod vermeld staat. Dit geldt ook wanneer je jouw kind weer wilt afmelden voor een les of cursus. Wil je meer weten over het project Kies je Sport, dan kun je contact opnemen met Mark van Ginneken, sportregisseur van Eindhoven Sport. Telefoonnummer 06 43837478, e-mailadres m.van.ginneken@eindhoven.nl.
Eindhoven Sport is een onderdeel van gemeente Eindhoven. 
Cookie instellingen