Juf José gaat met pensioen


Nee het is geen grapje!
We kunnen het ons ook bijna niet voorstellen, maar het gaat echt gebeuren....
Na bijna 25 jaar op de Handreiking werkzaam te zijn geweest als congiërge, gaat José vanaf 13 april genieten van haar welverdiende pensioen.

Op 13 april zullen we daarom samen met de kinderen op een feestelijke manier juf José bedanken voor al haar diensten en inzet voor de school. José wordt deze dag in iedere groep in het zonnetje gezet door alle kinderen. Zo proberen we binnen de huidige maatregelen toch op een passende manier samen met José deze mijlpaal te vieren!


Gelukkig hebben we ook al een opvolger gevonden voor José, zijn naam is Werner Doens. Vanaf vandaag wordt hij door José meegenomen in alle werkzaamheden om te zorgen voor een goede overdracht. Hieronder stelt hij zich voor:

Wie ben ik…?                                                                             

Mijn naam is Werner Doens, 49 jaar en ruim 20 jaar de partner van Margo en trotse vader van Matthijs (15) en Sjoerd (13).

Per 1 april heb ik het genoegen deel uit te de mogen maken van het enthousiaste Team van SKPO de Handreiking..

Ik mag me met veel plezier en energie in gaan zetten in de functie van Facilitair Beheerder en zal jullie waar nodig dan ook graag ondersteunen in welke vorm dan ook. Schroom dan ook niet om me aan de spreekwoordelijke jas te trekken als ik je van dienst en/of tot steun kan zijn.

Tot slot, ..

Ik doe graag aan sporten zoals hardlopen in groepsverband, fietsen op de racefiets en schuw ook de 1/8 triatlon niet. Verder een Bourgondiër die houdt van gezelligheid, een actieve vakantie, een festival en zeker een gezamenlijk drankje na gedane zaken met een positieve noot afsluiten mag niet ontbreken!

Ik kijk ernaar uit jullie binnenkort te zien en te spreken op De Handreiking of wie weet elders binnen SKPO.

 

Groetjes en tot ….

Cookie instellingen