Bericht van juf Linda


Helaas heeft juf Linda ons laten weten dat zij per het nieuwe schooljaar ons gaat verlaten omdat zij een mooie nieuwe uitdaging aan zal gaan op een andere school binnen ons bestuur dichter bij haar huis.
Uiteraard vinden wij dit heel jammer! Gelukkig kunnen we de komende tijd gebruiken om afscheid te nemen. We wensen haar natuurlijk alvast ontzettend veel plezier en succes in haar nieuwe baan op BS De Bloktempel.
Komende periode zullen wij op zoek gaan naar een nieuwe collega die haar taken kan gaan overnemen. 
De ouders van de betreffende groep zijn al op de hoogte gebracht door Linda zelf.
We wensen haar natuurlijk alvast ontzettend veel plezier en succes in haar nieuwe baan op BS De Bloktempel.
Hieronder nog een berichtje van haarzelf.

Lieve ouders en kinderen, 
 
Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik een nieuwe baan heb. Ik ga vanaf het nieuwe schooljaar een nieuwe uitdaging aan op BS. de Bloktempel. Ik kijk met enorm veel plezier terug naar de afgelopen 7,5 jaar op BS. de Handreiking. Ik ben er trots op dat ik met zulke lieve en enthousiaste kinderen, betrokken ouders en met hele fijne collega’s heb mogen werken. Ik ga iedereen enorm missen en wil jullie daarom ook bedanken voor een fantastische tijd op BS de Handreiking. Ik hoop dat wij de komende weken nog een gezellige laatste tijd mogen hebben en natuurlijk goed afscheid kunnen nemen van elkaar. 
 
Ik heb het volste vertrouwen in dat er een goede opvolger/opvolgster komt, die met de kinderen, ouders en collega’s ook weer een fijne band opbouwt.  
 
Ik wens jullie al het goeds toe.  
 
Ik ga jullie missen! 
 
Liefs Linda.  
Cookie instellingen